2017, what a year

2017, een jaar van extreme hoogtes en laagtes. Maar laten we het vooral over de hoogtepunten hebben. Op muzikaal vlak kon mijn jaar niet beter.


Het begon toen ik in juli, totaal onverwacht, de Tomorrowland DJ Contest van Studio Brussel won. Het feit dat ik als TYRLL bij de laatste 4 DJ’s geselecteerd was en live mocht draaien op nationale radio vond ik al wacko jacko – en dan win ik dat spel nog? Het spreekt voor zich dat ik in die periode ettelijke malen mijn nerveuze kakbroek heb mogen verversen.

En daar sta je dan. Twee weken later. Op het podium van Tomorrowland. Een ervaring waar ik, nu ik het neerschrijf, nog steeds kippenvel van krijg. Volledig mijn funky ding doen, en zien dat al die feestende mensen van over de hele wereld ook mijn muzieksmaak appreciëren…

*W-O-W*

In tussentijd mocht ik ook eens voor de lens van POPPUNT poseren & kwamen ze me filmen in mijn Gullegemse boerenparochie. Mijn plat West-Vlaams accent wegmoffelen tijdens interviews lukt me nog steeds niet.

Fotoshoot-TYRLL-Poppunt

En dan. Begin november kwam mijn eerste EP ‘Good For Me’ uit op House Cookin’ Records. Vier goeie DJ-vrienden maakten er één voor één zalige remixes van. Mijn eigen platen draaien tijdens SWITCH op Studio Brussel: DJ life goals.

Ongelofelijk hoeveel zotte momenten ik sinds deze zomer heb mogen meemaken. Hoeveel kansen ik heb gekregen en hoeveel interessante mensen ik heb ontmoet die dezelfde passie voor muziek delen. Voor mij is het een zalig gevoel als iemand gelooft in wat ik breng en me ook mijn ding laat doen.


Ook 2018 ziet er veelbelovend uit: gigs in het buitenland, nieuwe collabs en nieuwe TYRLL tracks & mixtapes. Ik kijk er al naar uit.